QSIT is een jong en flexibel ICT bedrijf gericht op klantgerichte ICT oplossingen.

In 2008 zijn wij begonnen als maatwerkleverancier van ICT diensten voor het midden en kleinbedrijf. Begonnen als een groep enthousiaste ICT’ers op zoek naar een nieuwe uitdaging, bundelden wij onze krachten om een professionele ICT dienstverlener te starten.

Wij hebben zéér ruime ervaring op het gebied van Microsoft producten, netwerken, datacenter infrastructuur, virtualisatie en informatiebeveiliging. Door deze kennis en onze persoonlijke benadering willen wij ICT oplossingen aanbieden die aansluiten op de wensen, omvang en bedrijfsvoering van onze klant. Wij zijn op diverse vakgebieden getraind en gecertificeerd en hebben ruim 20 jaar kennis en ervaring opgedaan in diverse organisaties van 10 tot 50.000 medewerkers. Door deze uitgebreide ervaring in zowel klein- als grootschalige ICT organisaties kunnen wij u goed voorlichten over de mogelijkheden maar ook onmogelijkheden van automatisering.

Wij zijn dé ICT dienstverlener die met de “één loket” gedachte uw ICT vraagstukken invult.

REFERENTIES

We hebben diverse bedrijven in ons portfolio, in diverse sectoren en branches. Voor een aantal bedrijven hebben wij onder andere een succesvolle migratie naar Google Apps uitgevoerd en beheren we diverse systemen en infrastructuur. Hieronder een selectie van bedrijven waar wij de volledige web-infrastructuur voor beheren:

De Gemeynt Coöperatie UA
Middendorp Financiële Diensten
Carbon stars BV
HZ Bouwadvies
Van Voorthuysenschool
Vertaalbureau Intertran
Autobedrijf Richard Jacobs